2019考研《英语二》完形填空真题及答案(跨考版)

本站小编 免费考研网 2018-12-31 (0)次
摘要 :   Section I Use of English  Directions:  Read the following text. Choose the best word (s) for each numbered blank and mark A, B, C or D on the ANSWER SHEET. (10 points)  Weighing yourself regularly is a wonderful way to stay aware of any significant weight fluctuations. 1 , when done too...

  Section I Use of English

  Directions:

  Read the following text. Choose the best word (s) for each numbered blank and mark A, B, C or D on the ANSWER SHEET. (10 points)

  Weighing yourself regularly is a wonderful way to stay aware of any significant weight fluctuations. 1 , when done too often, this habit can sometimes hurt more than it 2 .

  As for me, weighing myself every day caused me to shift my focus from being generally healthy and physically active to focusing 3 on the scale. That was bad to my overall fitness goals. I had gained weight in the form of muscle mass, but thinking only of 4 the number on the scale, I altered my training program. That conflicted with how I needed to train to 5 my goals.

  I also found weighing myself daily did not provide an accurate 6 of the hard work and progress I was making in the gym. It takes about three weeks to a month to notice significant changes in weight 7 altering your training program. The most 8 changes will be observed in skill level, strength and inches lost.

  For these 9 , I stopped weighing myself every day and switched to a bimonthly weighing schedule 10 . Since weight loss is not my goal, it is less important for me to 11 my weight each week. Weighing every other week allows me to observe and 12 any significant weight changes. That tells me whether I need to 13 my training program.

  I also use my bimonthly weigh-in 14 to get information about my nutrition as well. If my training intensity remains the same, but I’m constantly 15 and dropping weight, this is a 16 that I need to increase my daily caloric intake.

  The 17 to stop weighing myself every day has done wonders for my overall health, fitness and well-being. I am experiencing increased zeal for working out since I no longer carry the burden of a 18 morning weigh-in. I’ve also experienced greater success in achieving my specific fitness goals, 19 I’m training according to those goals, instead of numbers on a scale.

  Rather than 20 over the scale, turn your focus to how you look, feel, how your clothes fit and your overall energy level.

  1. A. Therefore B. Otherwise C. However D. Besides

  2. A. Cares B. warns C. reduces D. helps

  3. A. Solely B. occasionally C. formally D. initially

  4. A. Lowering B. explaining C. accepting D. recording

  5. A. Set B. review C. reach D. modify

  6. A. Depiction B. distribution C. prediction D. definition

  7. A. Regardless of B. aside from C. along with D. due to

  8. A. Rigid B. precise C. immediate D. orderly

  9. A. judgments B. reasons C. methods D. claims

  10. A. Though B. again C. indeed D. instead

  11. A. Track B. overlook C. conceal D. report

  12. A. Approval of B. hold onto C. account for D. depend on

  13. A. Share B. adjust C. confirm D. prepare

  14. Features B. rules C. tests D. results

  15. A. Anxious B. hungry C. sick D. bored

  16. A. Secret B. belief C. sign D. principle

  17. A. Necessity B. decision C. wish D. request

  18. A. Surprising B. restricting C. consuming D. disappointing

  19. A. Because B. unless C. until D. if

  20. A. Dominating B. puzzling C. triumphing D. obsessing

  1. 逻辑关系题:文章第一句说定期称体重是一个很好的方式,空格后谈到hurt 伤害ia,所以前后构成转折相反关系,需要填入一个转折词,选C however。干扰项 A 因此,B 否则,D 除此之外。都不符合题意。

  2. 词性题:空前提到伤害大,空格内需要填入与hurt 的反义词,正确的是D help 有帮助。干扰项 A 关心,B 警告,C 减少。

  3. 副词题:这句意思是我们会把关注点由原来的通常关注体重和健康转移到__关注体重秤上面来。此处需要与generally通常相反的词,正确的是solely 仅仅。干扰项B 偶尔,C 正式与句意不符。

  4. 词性题:仅仅想着__体重秤上的数字,答案是A lowering 降低,此处用了仅仅用来加强语气不能选其他,B 解释,C 接受,D 记录。

  5. 词性题:我需要训练来__目标,与goal 搭配,最适合的是reach 达到,干扰项A set 设置,B 审查,D 修正

  6. 词性题目:准确的__我的努力,已经发生的事,应该用depiction 描述,不能用预测predict,其他词义distribution 分配 definition 定义 都不对

  7. 逻辑题:___改变训练项目,需要三周到一个月时间来注意到体重的明显变化, 此处构成因果关系,选D due to 由于,其他A 不顾,B 除了, C 和都不符合

  8. 词性题:前一句讲过体重的变化是最不明显的需要耗费三周到一个月,所以此处讲的应该是最明显的变化,因此选C 立即的。

  9. 逻辑题:前后构成因果关系,因为这些原因,我改变每天秤体重的做法。 正确答案 reasons

  10. 逻辑题:前半句和后半句明显是一种对比关系,因此选D instead 反而。

  11. 词性题:空后是体重,A track 追踪,正确。B overlook忽视,C conceal 掩盖,D report 报道,意思不符合。

  12. 并列结构:and 前面observe观察,与它意思相近的是C account for 解释说明,每隔一周称体重,让我观察到一些明显的体重变化并且为他寻找原因。其他项A 批准赞成,B 紧紧抓住 ,D依赖 不符合题意

  13. 词性题:那会告诉我如何__我的训练计划,正确答案是adjust 调整,其他选项A分享,C 确认D准备

  14. 词性题:需要填入的是名词,我会从半月体重称量__得到信息。正确答案是D results 结果,其他项A 特色,B 规则 ,C测试 不符合题意

  15. 并列结构:and 后是体重下降,此处是并列关系,选择 B 饥饿。其他项A 焦虑,C 疾病的 ,D无聊的 不符合题意

  16. 词性题:体重下降,那是一个__我需要增加卡路里摄入,C 信号,正确。其他项A 秘密,B 信念 D 原则 不符合题意

  17. 词性题:to后面的结构是修饰这个空,即停止每天称体重的__ B 决定,正确。其他项A 必要性,C希望 D 请求 不符合题意

  18. 词性题:of后边结构修饰前面的burden负担,所以我们此处填入的形容词也必然是不好的 D 失望的,正确。其他项A 惊讶的,C限制的 C 消耗的 不符合题意

  19. A逻辑题: 前半句讲获得成功是结果,填入的应该是因为because正确。其他项B如果不,C直到 D 如果 不符合题意

  20. D词性题: 此处要填入一个动词,rather than 两个句子构成对比关系,所以我们需要选出与focus 意思相近的词,几个词组都可搭配over, obsess 痴迷 D正确。其他项A 统治,B迷惑 C成功 不符合题意

0人点赞 0人反对
发表评论

属于以下话题

  • 免费下载最新考研考试资料辅导班课程真题讲义笔记
    下载2020年考研公共课专业课资料,可在手机电脑在线观看,还有各种其他考试资料包含:证券银行保险从业资格,人力资源管理师,经济师,物流师,公共管理,外贸货运代理,中级会计,注册会计,会计从业资格,精算师,心理咨询师,教师资格,对外汉语,艺术,新闻传播,出版资格,国家司法考试,执业医师,建筑师,土木工程,计算机等级,数学,公务员,社会工作,秘书,导游,自考,成人高考,哲学,地理,体育,中小学,农学等资料 ...
    本站小编 免费考研网 2019-05-24 (564)
  • 阅读更多相同话题的文章

    • 2019年考研《英语二》完形填空答案(海文版)
        Section I Use of English  1、【答案】[C] However  【解析】此处考察逻辑关系。首段提出文章中心:定期称量自己是一种解任何显著的的体重波动的好方法。空格所在句指出:____,如果太频繁,这种习惯有时会造成损害。前文wonderful way(好方法)与后文hurt(损害)形成转折关系,故填入however(然而)。另外,howeve ...
      本站小编 免费考研网 2018-12-31 (0)
    • 考试吧:2019年考研《英语二》完形填空答案
        Section I Use of English  Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark A, B,C or D on the ANSWER SHET(10 points)  参考答案:  1. C However  2. D helps  3. A solely  4. A. Lowering  5. C. reach  6. A. Depiction  7. D. due to  8. C. Immedia ...
      本站小编 免费考研网 2018-12-31 (0)
    • 万题库版:2019考研《英语二》完形填空真题及答案解析
        Section I Use of English Directions: Read the following text. Choose the best word (s) for each numbered blank and mark A, B, C or D on the ANSWER SHEET. (10 points) Weighing yourself regularly is a wonderful way to stay aware of any significant weight fluctuations. ______(1), when done ...
      本站小编 免费考研网 2018-12-31 (0)
    • 2019年考研《英语一》完形填空答案(海天版)
      本站小编 免费考研网 2018-12-28 (7)
    • 2019年考研《英语一》完形填空答案(新东方版)
      本站小编 免费考研网 2018-12-28 (3)
    • 2019年考研《英语一》完形填空答案(文都版)
        Section I Use of English  1. C few  2. C run  3. B If  4. D literally  5. A back  6. B off  7. D unfamiliar  8. C way  9. A so  10. D eventually  11. A surprised  12. B option  13. D For example  14. C spot  15. B through  16. D breaks  17. A artificial  18. A ...
      本站小编 免费考研网 2018-12-28 (7)
    • 2019考研《英语一》完形填空真题及答案(跨考版)
        Section I Use of English  Directions:  Read the following text. Choose the best word (s) for each numbered blank and mark A, B, C or D on the ANSWER SHEET. (10 points)  Today we live in a world where GPS systems, digital maps, and other navigation apps are available on our smart phone__ ...
      本站小编 免费考研网 2018-12-28 (5)
    • 2019年考研《英语一》完形填空答案(海文版)
        Section I Use of English  1、【答案】C. Few 【试题考点】词义辨析和上下文语境  【解析】此题词义辨析和上下文语境。首句为主题句:今天,我们生活在一个GPS系统,数字地图和其他导航应用程序都在我们的智能手机上唾手可得的世界。空格所在句指出:我们中_____在没有电话,个人GPS或其他导航工具的情况下直接走进 ...
      本站小编 免费考研网 2018-12-28 (4)
    • 考试吧:2019年考研《英语一》完形填空答案
        Section I Use of English  Directions:  Read the following text. Choose the best word (s) for each numbered blank and mark A, B, C or D on the ANSWER SHEET (10 points)  1. C 2.C 3.B 4. D 5. A  6. B 7.D 8. C 9.A 10.D  11. A 12. B 13.D 14. C 15. B  16. D 17. A 18. D 19.B 20. C ...
      本站小编 免费考研网 2018-12-28 (5)
    • 万题库版:2019年考研《英语一》完形填空真题及答案解析
        Section I Use of English Directions: Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark A, B, C or D on the ANSWERSHEET. (10 points) Today we live in a world where GPS systems, digital maps, and other navigation apps are available on our smart phones._____ ...
      本站小编 免费考研网 2018-12-28 (3)
    • 2018年考研英语完形填空之高频问题
      转眼间,2018届考研学子的漫长考研路已接近尾声。许老师针对同学们经常遇到的问题逐一解答,并简单总结一下实用的完型解题技巧。问题一:英语知识运用常用解题技巧有哪些?做完型这种题,答题技巧和思路是非常重要的。从其测试目的来说,它考查的是学生比较全面的语言知识和运用能力。至于答题技巧,大家主要应该关注以 ...
      本站小编 免费考研网 2018-01-01 (13)
    • 2018考研英语完形填空之高频问题
      转眼间,2018届考研学子的漫长考研路已接近尾声。许老师针对同学们经常遇到的问题逐一解答,并简单总结一下实用的完型解题技巧。问题一:英语知识运用常用解题技巧有哪些?做完型这种题,答题技巧和思路是非常重要的。从其测试目的来说,它考查的是学生比较全面的语言知识和运用能力。至于答题技巧,大家主要应该关注以 ...
      本站小编 免费考研网 2018-01-01 (9)
    • 2018考研英语冲刺提分:“三部曲”速决完形填空
      英语知识运用(俗称完型填空)因其分值不高,题目散、广、难,历来被广大考生归为弱项,所以,完型填空往往成了考生在实战中的放弃题型。事实上,任何一个标准化考试的题目类型都有其独特的命题思路,考生在备战考试之 ...
      本站小编 免费考研网 2018-01-01 (3)
    • 2018考研英语:完形填空规律破解
      完形填空向来是英语考试中的难点,范围广、分值低的特性深深的烙印在众多考生的心中。但任何题目都有其独特的规律可寻,完型填空也不例外。小编在此为大家介绍几条完型填空的答题技巧,希望考研er可以事半功倍!1、常作为正确选项出现的词汇:however、although、yet、because、but、by、 ...
      本站小编 免费考研网 2018-01-01 (3)
    • 2018考研英语:完形填空命题及解题思路分析
      完形填空是考研英语试题中的第一部分,考试大纲中明确说明通过完形填空的形式不仅考查考生对于不同语境中规范的语言要素的运用能力,而且还考查考生对语段特征的辨识能力。因此,完形填空是一个综合能力的考查,不仅包括了词汇知识、语法知识和篇章结构知识的考查,还对考生综合运用英语知识能 ...
      本站小编 免费考研网 2018-01-01 (8)